Uuden vuoden lupaukset paremmasta kunnosta ovat lähempänä, kuin uskotkaan. Mitä, jos sinä ottaisitkin varaslähdön ja aloittaisit hyvinvointisi kohentamisen jo tänään?

Olemme saaneet OP Hyvinvointikeskukseen uuden Seca merkkisen kehonkoostumusmittauslaitteen, joka on lääketieteellisesti validoitu mittauslaite. Tämä laite mittaa kehosi koostumusta peräti 19 mittaustaajuuden avulla, kun perinteisemmät InBodyt käyttävät alle 10 mittaustaajuutta. Tämä tarkoittaa, että laitteen antamat mittaustulokset ovat äärimäisen tarkat! Seca kehonkoostumusmittauslaite korreloi jopa 97% magneettiresonanssikuvauksen kanssa.

 

Seca antaa sinulle tarkat tulokset mm. kehon nykyisestä rasvan ja lihasmassan määrästä. Mittauksesta nähdään myös, miten lihasmassa on jakautunut kehosi eri osiin. Kokonaisrasvan lisäksi laite kertoo mm. viskeraalirasvan määrän litroissa ja arvioi kokonaisuutena kehosi hyvinvoinnin tilaa niin kutsutun vaihekulman avulla. Mittaus toteutetaan yhdessä Fressi Trainerin kanssa ja aikaa on hyvä varata 30 minuuttia. Joulu- ja tammikuun aikana varatut mittaukset 30€ per mittaus (norm. 60€)

Varaa aikasi Seca mittaukseen asiakaspalvelusta. Katso aukioloajat sivun alareunasta.

Tervetuloa mittaukseen!