Lisäpalvelut - OP Hyvinvointikeskus

Lisäpalvelut


 

Tilaa virkistävät tiimipäivät ja muut lisäpalvelut työyhteisöllesi.

Fressi Yrityspalvelut tarjoaa laadukkaat liikunta- ja hyvinvointipalvelut yrityksille ja osastoille ohjatuista taukojumpista kuntotestaukseen ja työhyvinvointipäivistä asiantuntijaluentoihin.

Firstbeat

Energiatestit

Virkistyspäivät

Taukojumppa

Asiantuntijaluennot

Kysy lisää

 


Firstbeat hyvinvointianalyysi

Selvitä hyvinvoinnin tila pintaa syvemmältä

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on tutkittu ja motivoiva tapa kartoittaa henkilöstön hyvinvoinnin tilaa. Analyysissä tarkastellaan kokonaisvaltaisesti henkilökohtaisten elämäntapojen vaikutuksia omaan terveyteen ja jaksamiseen.

Analyysillä selvitetään mm. kuormitus- ja stressitekijöitä, palautumisen riittävyyttä, unen laatua sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia. Hyvinvointianalyysi ei keskity ainoastaan työpäivien mittaamiseen, vaan siinä tutkitaan elämäntapatottumusten vaikutusta hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa ja soveltuu erinomaisesti suurtenkin henkilöstöryhmien elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

 • kolmen vuorokauden sykemittaukset mukana kulkevalla Firstbeat Bodyguard-mittalaitteella
 • henkilökohtaiset raportit mittausten pohjalta
 • palautetilaisuus ryhmässä ja yksilötasolla
 • toimenpidesuositukset

Hyvinvointianalyys firstbeat

Palautetilaisuudessa osallistujat saavat toimenpidesuosituksia hyvinvointinsa tukemiseksi erityisesti stressinhallinnan ja liikunnan osalta. Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa joko erillisenä hyvinvointia kartoittavana mittauksena tai osana hyvinvointivalmennuksia ja -ohjelmia. Analyysista saatu täsmätieto auttaa kokonaisvaltaisesti elämäntapojen arvioinnissa sekä kohdentamaan toimenpiteitä oikein ja järkevästi.

Joonas Bergström
joonas.bergstrom@fressi.fi
+358 50 372 9906


Energiatesti – riittääkö virtaa?

Energiatesti antaa tietoa testattavan henkilön terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten henkilön koko energiatasosta. Energiatestin tuloksena saadaan Energiaindeksi, joka kertoo ajan jonka ihminen jaksaa olla energinen ja läsnä töissä sekä vapaa-ajalla.energia

Energiaindeksi lasketaan Energiatestin osatestien tuloksien perusteella. Osatestit sisältävät hyvinvointikysymyksiä, kuntotestejä sekä biometrisiä mittauksia. Osatestit mittaavat testattavan henkilön kuntoa monipuolisesti ja antavat tietoa kattavasti henkilön terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko henkilön energiatasosta.

Energiatestin tulokset toimivat hyvänä pohjana elämäntapamuutosten suunnittelulle.

Yritysjohdolle organisaatioraportti kertoo koko työyhteisön kunnosta ja työntekijöiden jaksamisesta tulosten keskiarvojen avulla. Yritysjohto näkee Energiaindeksin lisäksi raportista, missä osa-alueilla työyhteisössä on eniten haasteita.

Energiatesti kertoo kunnosta ja terveydestä paljon!

energiaraportti

 

Joonas Bergström
joonas.bergstrom@fressi.fi
+358 50 372 9906


Tiimin virkistyspäivästä lisäenergiaa arkeen!

Tittelit syrjään ja puhelimet kiinni! Irtiotot arjesta yhteisen tekemisen merkeissä ovat tärkeä osa työhyvinvointia.

Suunnittelemme ja toteutamme ainutlaatuisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen yritysten-, osastojen- ja tiimien henkilöstön. Tapahtumiemme keskeisenä tavoitteena on edistää työhyvinvointia, tiimiytymistä, työkavereihin tutustumista ja uuden oppimista.

Hoidamme muun muassa tilavaraukset, kuljetukset, luennot, ohjatut liikuntatunnit, esiintymislavat sekä ruoka- ja kahvitarjoilut.

Yhdessä tekeminen, yrittämiset ja onnistumiset luovat yhteistä kokemuspohjaa, joka virittää positiivisia kahvipöytäkeskusteluja vielä pitkään tapahtumapäivän jälkeenkin.

Joonas Bergström
joonas.bergstrom@fressi.fi
+358 50 372 9906


Taujokumppa – päivän odotetuin breikki!

Päätetyötä kahdeksan tuntia päivässä, istumista väärässä asennossa ja seurauksena niska ja hartiat jumissa?
Muistatko, kuinka ihanaa oli lähteä välitunnille kouluaikoina? Mikset lähde nyt?

Opeta itsellesi uusi tapa huoltaa kehoa ja mieltä joka päivä. Saat nopeita tuloksia meidän avullamme! Opettelemme liikkeitä, joita pystyt tekemään itsenäisesti vaikka työpisteelläsi.

Anna Sarle
anna.sarle@fressi.fi
Vastaava ryhmäliikunnanohjaaja


Asiantuntijaluennot – hyvinvointi on osaamista

Toteutamme asiantuntijavetoisia valmennusluentoja hyvinvoinnin eri osa-alueista. Luennot soveltuvat yksittäin toteutettavaksi hyvinvointipäivän yhteyteen, luentosarjana hyvinvointiohjelmiin tai vaikkapa hyvinvoinnin teemaviikkojen yhteyteen.

Esimerkkiaiheita asiantuntijaluennoille:

 • Uni, stressi ja palautuminen
 • Ravitsemus
 • Liikunta
 • Rakentava vuorovaikutus

Joonas Bergström
joonas.bergstrom@fressi.fi
+358 50 372 9906


Kysy lisää

  Kysy lisää palveluista. Jätä yhteystietosi ja palaamme mahdollisimman pian.

  Nimi*

  Puh.*

  S-posti*

  Viesti

  Kirjoita varmennuskoodi kenttään
  captcha