Kanta-asiakkuus - OP Hyvinvointikeskus

Kanta-asiakkuus


 

Fressi on enemmän kuin laadukas liikuntapaikka

Fressi on kotoisa yhteisö, jossa viihdytään ja nautitaan liikunnan ilosta kuntotasoon katsomatta. Meillä on helppo aloittaa uusi harrastus, ja erinomaiset puitteet kokeneimmankin atleetin harjoittelulle. Fressiläiset liikkuvat, kokeilevat uutta ja myös juhlistavat hyvää oloa yhdessä!

 

KURKISTA TILOIHIN

 

 

Kanta-asiakkuudella käytät palvelujamme niin paljon, kuin haluat – Kuntosali on avoinna Fressin kanta-asiakkaille joka päivä klo 05.00-24.00 omatoimista harjoittelua varten ja ohjattua ryhmäliikuntaa on rajoituksettomasti käytössäsi. HUOM! Ovista ei pääse sisään enää klo 23.00 jälkeen. Keskuksesta tulee poistua klo 24.00 mennessä.

Voit pitää tauon tai lopettaa milloin vain. Ei siis sitoutumispakkoa.

Haluamme olla mutkaton ja suoraselkäinen kumppani juuri Sinulle. Fressin kanta-asiakkuus on sijoitus itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Tee nyt hyvä päätös ja lähde mukaan!


Kanta-asiakkuuden hankkiminen

Kanta-asiakkuuden voit hankkia milloin vain. Asiakkuuden voivat hankkia kaikki, joilla on voimassa oleva kulkulupa Vallilan kiinteistöön. Harjoitteluoikeus on vain sopimuksen tehneillä asiakkailla.

  1. Hanki Fressin kanta-asiakkuus osoitteesta www.fressi.fi/liityvallila
  2. Saavu keskukselle Sinulle sopivaan aikaan (klo 5-23, poistuminen klo 24 mennessä). Keskuksen asiakaspalvelupisteen aukioloajan ulkopuolella keskuksen ovi aukeaa tilapäisellä PIN-koodillasi, jonka sait vahvistusviestissä ja tekstiviestitse. Näppäimistö on Fressin oven oikealla puolella.
  3. Nappaa asiakaspalvelupisteeltä käyttämätön Fressi-kortti ja aktivoi se käyttöösi vahvistusviestissä olevan linkin kautta.
  4. Saat vahvistuksen aktivointilomakkeen onnistuneesta lähetyksestä, ja kortti aktivoituu n. 2 minuutin sisällä.

 
Jatkossa pääset sisään keskukseen asiakaspalvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella näyttämällä korttiasi Fressin oven oikealla puolella olevaan näppäimistöön.

Mikäli haluat FressiTV:n ja / tai kaikki Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskukset sekä Fressi24 kuntosalit käyttöösi, voit tehdä sopimusmuutoksen paikan päällä Fressi OP Vallilan asiakaspalvelun aukioloaikana.


Hinnasto

25 € / kk (sis. alv.) sisältää kuntosalin vapaan käytön klo 05.00-24.00 ma-su ja ryhmäliikuntatunnit ryhmäliikunta-aikataulun mukaan. HUOM! Fressi OP Vallilan ulko-ovesta ei pääse sisään klo 23.00 jälkeen ja tiloista pitää poistua klo 24.00 mennessä.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakkuutta laskutetaan kerran kuussa etukäteen, laskun eräpäivä on laskutettavan kuukauden 1. päivä. Liittymiskuukauden maksu lasketaan jäljellä olevien päivien mukaan.

Tutustu erilaisiin maksuvaihtoehtoihin. Lue lisää Maksuvaihtoehdot sivulta.


Tauottaminen

Asiakkuuden voi laittaa tauolle 1−12 kuukaudeksi, jonka ajalta asiakkuutta ei laskuteta. Tauosta tulee ilmoittaa edellisen kuun 12. päivään mennessä OmaFressissä.

Asiakkuuden voi laittaa tauolle veloituksetta.


Asiakkuuden lopettaminen

Asiakkuudella on kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden viimeiseen päivään. Asiakkuuden päättäminen tulee tehdä OmaFressin kautta kohdasta “päätä asiakkuus”.