Kanta-asiakkuus - OP Hyvinvointikeskus

Kanta-asiakkuus


 

Fressi on enemmän kuin laadukas liikuntapaikka

Fressi on kotoisa yhteisö, jossa viihdytään ja nautitaan liikunnan ilosta kuntotasoon katsomatta. Meillä on helppo aloittaa uusi harrastus, ja erinomaiset puitteet kokeneimmankin atleetin harjoittelulle. Fressiläiset liikkuvat, kokeilevat uutta ja myös juhlistavat hyvää oloa yhdessä!

 

KURKISTA TILOIHIN

 

 

Kanta-asiakkuudella käytät palvelujamme niin paljon, kuin haluat – Kuntosali on avoinna OP Hyvinvointikeskuksen kanta-asiakkaille joka päivä klo 05.00-24.00 omatoimista harjoittelua varten ja ohjattua ryhmäliikuntaa on rajoituksettomasti käytössäsi. HUOM! Ovista ei pääse sisään enää klo 23.00 jälkeen. OP Hyvinvointikeskuksesta tulee poistua klo 24.00 mennessä.

Voit pitää tauon tai lopettaa milloin vain. Ei siis sitoutumispakkoa.

Haluamme olla mutkaton ja suoraselkäinen kumppani juuri Sinulle. Fressin kanta-asiakkuus on sijoitus itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Tee nyt hyvä päätös ja lähde mukaan!

 

Sopimus asiakkuudesta ja kulkukortti

Kanta-asiakassopimus ja kulkukortin lunastus tulee tehdä paikan päällä OP Hyvinvointikeskuksessa asiakaspalvelun aukioloaikana. Asiakkuuden voivat hankkia kaikki, joilla on voimassa oleva kulkulupa Vallilan kiinteistöön.

Harjoitteluoikeus on vain sopimuksen tehneillä asiakkailla.


Hinnasto

25 € / kk (sis. alv.) sisältää kuntosalin vapaan käytön klo 05.00-24.00 ma-su ja ryhmäliikuntatunnit ryhmäliikunta-aikataulun mukaan. HUOM! OP Hyvinvointikeskuksen ulko-ovesta ei pääse sisään klo 23.00 jälkeen ja tiloista pitää poistua klo 24.00 mennessä.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakkuutta laskutetaan kerran kuussa etukäteen, laskun eräpäivä on laskutettavan kuukauden 1. päivä. Liittymiskuukauden maksu lasketaan jäljellä olevien päivien mukaan.

Tutustu erilaisiin maksuvaihtoehtoihin. Lue lisää Maksuvaihtoehdot sivulta.


Tauottaminen

Asiakkuuden voi laittaa määräaikaiselle tauolle, jolta ajalta asiakkuutta ei laskuteta. Tauosta tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@fressi.fi tai asiakaspalveluun sen aukioloaikana.

Tauolle laittaminen ei maksa mitään.


Asiakkuuden lopettaminen

Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden viimeiseen päivään. Irtisanoutuminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@fressi.fi tai asiakaspalvelussa sen aukioloaikana.


  Hanki asiakkuus. Jätä yhteystietosi ja palaamme mahdollisimman pian.

  Nimi*

  Puh.*

  S-posti*

  Viesti

  Kirjoita varmennuskoodi kenttään
  captcha