Viihtyvyys - OP Hyvinvointikeskus

Viihtyvyys


 

Jotta voimme tarjota laadukkaat harjoitusolosuhteet, toivomme että sinä asiakkaana noudatat yksinkertaisia toivomuksiamme koskien viihtyvyyttä OP Hyvinvointikeskuksessa:

 

  1. Ulkokengät tulisi laittaa kenkätelineeseen ulko-oven viereen, näin lattiat pysyy puhtaana ja siistinä ja vältämme turhia liukastumisia märällä lattialla.
  2. Laukut ja päällysvaatteet tulisi laittaa niille tarkoitettuihin kaappeihin tai riippulukolla toimiviin arvotavaralokeroihin. Tämä sen vuoksi, että kaikille on riittävästi tilaa pukuhuoneissa ja oman turvallisuutesi takaamiseksi.
  3. Pidä huolta, että laitat painot ja tavarat paikoilleen käytön jälkeen.
  4. Toivomme, että harjoittelet puhtailla vaatteilla ja kuivilla/puhtailla kengillä välttääksemme epämiellyttäviä hajuja ja pitääksemme tilat raikkaina.
  5. Odotamme että harjoittelualueet ovat puhelinvapaita, myös pukuhuoneet. Pidä mielellään puhelinta mukana, mutta siirry puhumaan alueille missä et häiritse muita asiakkaita (esim. sisääntuloaulaan).
  6. Suosittelemme, että desinfioit laitteet ja välineet ennen ja jälkeen käytön.
  7. Toivomme, että päästät muut asiakkaat käyttämään laitteita ja välineitä sarjojesi välillä (palautusten aikana).
  8. Lopuksi toivomme, että autat meitä säilyttämään alhaisen melutason ja käytät hyviä tapoja kaikkien OP Hyvinvointikeskuksessa harjoittelevien ja Vallilan korttelissa työskentelevien viihtyvyyden varmistamiseksi.