Viihtyvyys - OP Hyvinvointikeskus

Viihtyvyys


 

Jotta voimme tarjota laadukkaat harjoitusolosuhteet, toivomme että sinä asiakkaana noudatat yksinkertaisia toivomuksiamme koskien viihtyvyyttä OP Hyvinvointikeskuksessa:

 

  1. Ulkokengät tulisi laittaa kenkätelineeseen ulko-oven viereen, näin lattia pysyy puhtaana ja siistinä ja vältämme turhia liukastumisia märällä lattialla.
  2. Laukut ja päällysvaatteet tulisi laittaa niille tarkoitettuihin kaappeihin tai riippulukolla toimiviin arvotavaralokeroihin. Tämä sen vuoksi, että kaikille on riittävästi tilaa pukuhuoneissa ja oman turvallisuutesi takaamiseksi.
  3. Pidä huolta, että laitat painot ja tavarat paikoilleen käytön jälkeen.
  4. Harjoittele puhtailla vaatteilla ja kuivilla/puhtailla kengillä, jotta tilat pysyvät siisteinä ja raikkaina.
  5. Pidä mielellään puhelin mukanasi harjoittelun aikana, mutta siirry puhumaan alueelle, jossa et häiritse muita asiakkaita (esim. sisääntuloaulaan).
  6. Suosittelemme, että desinfioit ja pyyhit laitteet ja välineet ennen ja jälkeen käytön.
  7. Toivomme, että päästät muut asiakkaat käyttämään laitteita ja välineitä taukojesi aikana.
  8. Lapsien tuominen Fressi OP Vallilaan on kielletty turvallisuussyistä ja taataksemme kaikille harjoittelurauhan. Mikäli tarvitset lapsiparkkia harjoittelusi aikana, Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskukset tarjoavat Lasten Fressi -palvelua erillisellä kanta-asiakassopimuksella.
  9. Lopuksi toivomme, että autat meitä säilyttämään alhaisen melutason ja käytät hyviä tapoja kaikkien OP Hyvinvointikeskuksessa harjoittelevien ja Vallilan korttelissa työskentelevien viihtyvyyden varmistamiseksi.